sunnuntai 15. helmikuuta 2009

PIENIÄ VÄLITÖITÄ

Neulerintamalla sujunut hyvin, Isän neule on päättelemistä vaille valmis (jes!) ja pari pienempääkin työtä on valmistunut siinä sivussa.
Ensimmäisenä esittelyssä setti, joka lähti Ystävänpäiväpaketissa kummitytölle.






MarioMyssy + kaulahuivi

Lanka: kirpputorilta, mohair-jossa ohut hopeinen lanka
Puikot: 5mm

Kuvassa nämä vielä päättelemättä, mutta sattui olemaan sen verran valoisaa, että päätin sännätä ulos kuvaamaan. Lanka ei ollut kyllä mitenkään kaikista kivointa neulottavaa, mutta lopputulos kuitenkin ihan kaunis ja toivottavasti käyttäjälleen mieleinen. Ja pitäähän sitä aina vähän kimallusta olla! Lanka oli kyllä siinä mielessä hyvä löytö, kummityttöni kun pitää turkoosista ja tätä sävyä ei oikein tällä hetkellä tahdo kaupan hyllystä löytyä.



Kaulahuivi Miähelle
Lanka: Novita Nalle
Malli: oma
Puikot: Knit Picks 3mm
Miähelle vaihteeksi kaulahuivi. Oman "kylän" iihanasta lankakaupasta ostin 7 kerää tätä Nallea, poitolankoja, ja mukaan lähti kaikki loput kerät. Väri oli kiva ja Miähenikin siitä tykkäsi. Aloitin kaulahuivin ja se on jo nyt ihan hyvän mittainen (kuvassa kylläkin vasta alkumetreillä), mutta jätin sen vielä odottamaan viimeistelyä. Ajatuksena on tehdä lopuista keristä Miähelle ihan perusvillapaita ja langat varmasti riittävät juuri ja juuri siihen. Ja huiville tulee sitten lopuksi vielä vähän lisää pituutta jos vain lankaa jää yli. Toivotaan, että projekti saadaan kunnialla tehtyä...
Isän villapaidasta ja Miähen paidan aloituksesta myöhemmin lisää, kunhan saan kuvia otettua...
Mutta nyt täytyy mennä jatkamaan päättelytöitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti