torstai 29. lokakuuta 2009

Yhteistyötä

Äippäloma alkoi ja olen pikkuhiljaa yrittänyt vähän siivoilla kaappeja ja järjestellä tavaroita parempaan järjestykseen. Ei mitenkään lempipuuhaani, mutta välillä sitäkin on tehtävä. Olohuoneen sohvapöydän hylly on täyttynyt lehdistä ym tarpeellisesta ja vanhat pajukorit alkoivat kovasti pursuilla yli. Jo hetken olin tätä ongelmaa pohtinut ja kaupoissa tutkiskellut kaikki mahdolliset tarjolla olevat korit ja laatikot, mutta sopivaa ei vain tahtonut löytyä.

Viikonloppuna mies itse ehdotti, että jos tekisi itse nuo laatikot, mittojen mukaan. Pääsimme yhteisymmärrykseen siitä, millaisia laatikoiden tulisi olla (kun molemmilla tahtoo olla vahvat mielipiteet...). Päädyimme siihen, että laatikoista tulisi vanhojen kaupan hedelmälaatikoiden tyylisiä. Materiaaliakin sattui juuri sopivasti löytymään miehen kotoa ja ei kun hommiin.
Mies siis rakensi laatikot ja minun hommakseni jäi viimeistely.Kasa valmiita laatikoita odottamassa viimeistelyä.
Hioin laatikoiden päädyt, ettei niistä tule tikkuja sormiin ja sen jälkeen levitin tummanruskean petsin laatikoihin kauttaaltaan. Ja hyvä tuli! Molemmat olemme tyytyväisiä lopputulokseen!Laatikoista tuli juuri oikean kokoisia ja sopivalla tavalla vähän vanhahtavan näköisiä. Nyt on tavarat taas järjestyksessä ja näihin laatikoihin mahtuu paljon enemmän tavaraa kuin vanhoihin. Ja näissä tavarat myös pysyvät katseilta piilossa, ne kun täyttävät tuon pöydän hyllyvälin kokonaan. Edullisemmaksikin nämä tulivat kuin ostaen ja ovat todella tukevat, toisin kuin monet ostolaatikot.

Meillä tahtoo välillä olla koti kuin myrskyn jäljltä kun molemmat innostuvat yhtäaikaa tai vuorotellen näpertelemään mitä milloinkin. Laatikoiden kasauskin kun tapahtui olohuoneen lattialla. Tilaa kun tahtoo olla kovin vähän, kaksiossa kun toistaiseksi asutaan... Toivottavasti joskus olisi kunnolla tilaa kaikkiin projekteihin.

Kutonutkin olen kovasti. Aloin tekemään vielä pientä huopapeittoa, mutta tämä homma on nyt hetken tauolla odotamassa että lankakauppaan tulee lisää hahtuvaa. Tässä odotellessa olen jatkanut oman kolmiohuivini tekemistä, se kun hautautui myssy ja tossu-innostuksen alle... :)

1 kommentti:

  1. Ihan ensimmäisellä vierailulla olen täällä. Todella kiva idea tehdä puulistasta laatikoita! Tuollaiset ovat varmasti näppäriä monessa paikassa.

    VastaaPoista