keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Sukkasia

Nyt lisää sukista, joista jo aikaisemmin kerroin.

Ainaoikein sukat

Malli: Garn Studio
Lanka: Novita Nalle Marjaretki
Puikot: Knit Pro 2,5mm

Nämä oli vähän erilaiset mutta mukavat sukat kutoa. Tein nämä pienillä puikoilla ja neuleesta tuli napakka. Siitä huolimatta näistä tuli vähän löysät ja päätyivät loppuviimein Miehen käyttöön. Mukavat kotisukat. Perinteinen sukanmalli on kuitenkin parempi, mutta tulipahan tämäkin kokeiltua.

 

  

Vauvan ja Taaperon polvisukat

Malli: Igulee
Lanka: Novita Nalle ja Baby Ull
Puikot: Knit pro 3mm

Tein punaiset sukat käyttöön ja raitasukat jo ensitalvea varten varastoon. Kiva ja toimiva malli, ja nopeat tehdä. Nämä sain jopa ihan heti pääteltyä! Näitä tarvitsisi tehdä kyllä vielä lisääkin, viimeistään ensitalvena... 

Nykyisin tykkään kovasti kutoa pienillä puikolla ja esim Nallella, tulee niin mukavan ohutta neulepintaa. Etenkin vauvan neuleissa tämä on plussaa. Ja vauvan neuleet valmistuvat pienistä puikoista huolimatta nopeasti. Ja Nalleahan löytyy varastosta melkoisesti...

Ja tänään kokeiltiin Tyttösen kanssa jotain ihan uutta: 
 ... Ja ilmeet kertoo kaiken! 

Eli Tyttönen sai ensimmäistä kertaa perunasosetta. Pari ensimmäistä "lusikallista" tuli heti samantien ulos ja mietin, että mitä tästä mahtaa tulla. Mutta sitten alkoi sujumaan aika hyvin, vaikkei tuo annos mikään iso ollutkaan. Mutta hyvä aloitus! Kyllä se tästä lähtee... Eikä edes sotkettu kovin paljoa!

Katsoppa tätä napitusta!

Lopuksi vielä muutama kirppislöytö. Ensin tämä päivän piristys: Lego Primo ankka. Tämä oli niin syötävän suloinen, että lähti ihan ehdottomasti meidän mukaan! Hintaa ankalla oli vain 1€! Ankka vaappuu vedettäessä ihanasti. Ja selkään saa laitettua ukkoja, joita meiltä myös muutama löytyy.Ja jotain vaaleanpunaista: vaunulelu ja helistinnalle yht 0,50€. Meiltä ei juuri vaaleanpunaista löydy, minä kun tykkään enemmän värikkäistä jutuista, mutta etenkin tuo nalle oli niin nätti, että nämäkin meille muuttivat.
Lisäksi ostin Ruskovillan luonnonvalkoiset villahaalarit varastoon, niillä oli hintaa 4€, ihan paras löytö!

Nyt ehtii vielä hetken kutoa kun Tyttönen nukkuu!

6 kommenttia:

 1. Oi ihania löytöjä olet tehnyt ja ihanat villasukat.Itsekin pitäisi pojalle uusia sukkia kutoa,kun pieneksi vanhat alkaa käymään.
  Hauskan näköistä toi soseen maistelu :)me ei vielä olla kokeiltu,mutta voisi kyllä jo pikkuhiljaa alkaa kokeileen ja totuttamaan sitä kiinteään..taidanpas miekin laittaa ekasosekerrasta kuvan sitten blogiin ;)

  VastaaPoista
 2. Suloista soseen maistelua :)

  Ihanat sukat Nallesta, varsinkin aikuisen sukassa raidoistus on herkullisen "marjaisa".

  VastaaPoista
 3. Voi ku nuo sukat näyttää lämpösille!! Ja ihanat sävyt.. Haa, meilläkin on tuo vaakkuva ankka! Ja voi toinen, kun on aivan kummissaan, että mitä ihmeen pöperöä tuo äiti mulle oikeen syöttää :) Ilme kertoo enemmän ku tuhat sanaa.. Siitä se pikku hiljaa lähtee. Mukavia sosehetkiä teille sinne toivottelee Lapikas! :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavat ilmeet ;D ja taas ihania löytöjä. Koskakohan itse mahtaisin ehtiä/päästä seuraavaksi kierrokselle? =D

  VastaaPoista
 5. Ihana näköisiä sukkia!

  Uuden maistelun ilmeet saivat hymyn huuleen :D

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille! Täällä ollaan maistelua jatkettu vaihtelevalla menestyksellä... =)

  VastaaPoista