tiistai 10. tammikuuta 2012

For me tooSyksystä saakka on odottanut langat oman huivin tekemistä...
Nyt samalla inspiraatiolla tein sitten itsellenikin huivin,
pienin muutoksin tosin, tykkään!
Tämä on juurikin hyvän mallinen kaulaan kiedottavaksi,
minä kun olen vannoutunut kolmiohuivien käyttäjä. =)
Lankana Vikingin Ville ja koukku 6 mm.
Ihanan muhkea ja lämmin huivi!

Nopeita olivat kyllä tehdä, huivi per päivä! 
Aika piristävää pikkutikuttelujen jälkeen. =)


8 kommenttia:

 1. Oot kyllä supernopea virkkaaja jos tällaisen päivässä saat aikaan :D Kaunis!

  VastaaPoista
 2. No ohhoh mikä tahti sulla. Mä en virkkaamalla saa aikaan juuri mittään. Aivan upea huivi! Upean punanenki vielä. Taitaa olla aika sammaa väriä ku mun puikoilla olevat sukkani.

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis ja pirteän värinen. Rakastan itsekin muhkeita kolmiohuiveja ja tällainen olisi kyllä ihana. Ei kyllä ole aavistustakaan miten tuo pinta virkataan, mutta ainahan voi keksiä omia silmukoita :D

  VastaaPoista
 4. Emma: Kiitos! No okei, valkoisessa meni hiukan reilu, kun oli ohuempi lanka ja pienempi koukku. Punainen valmistui nopeammin. =) Tuollaista "reikäistä" mallia on aika nopea tehdä.

  Näppi: Kiitos! Virkkaus on kyllä ihan mukavaa, ainoa huono asia on se, ettei voi katsella ohjelmia samalla... Väristä tykkään kovasti itsekkin, syvänpunainen sopii hyvin mustan villakangastakin kanssa yhteen. =)

  Inari: Kiitos! Jotenkin vain tuntuu helpommalta virkata huivi, kuin kutoa satoja silmukoita... Tämä oli kyllä helppo malli, toistetaan vain kahta kerrosta ja ihan perussilmukoita. Voin yrittää piirtää kaaviota, jos joku haluaa... =)

  VastaaPoista
 5. Voi että on taas ihania neulomuksia :)
  Tulee vallan itselläkin hinku neuloa, vaikka se ei ihan mun juttu olekkaan :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Villavintiö olisi ainakin helppo ja kiva malli vaikkei niin paljon olisi kutonutkaan. =) Minulle kutominen (ja virkkauskin) ovat rentoutumista ja tietysti kiva kun saa jotain valmistakin. Ompelu taas on sen verran "jännää" puuhaa, että tulee tehtyä harvemmin... Mutta onneksi käsitöiden ihmeellisestä maailmasta löytyy jokaiselle jotakin. =)

  VastaaPoista
 7. Voi, minua kiinnostaisi kyllä se kaavio! Neulon tällä hetkellä isoa kolmiohuivia ja se ei tunnu loppuvan IKINÄ. Eli virkkaus voisi olla parempi tekniikka seuraavaan yritykseen :)

  VastaaPoista
 8. Ihana huivi, ja tuo väri... Aivan mahtava!

  Malttaisitko joskus tehdä kaavion tähän huiviin? Jos tämäkin tumpelo saisi talveksi virkattua huivin :)

  VastaaPoista