sunnuntai 24. elokuuta 2014

Pumpulinpehmeää

Vaaville on tullut tehtyä valmiiksi monenlaisia perusjuttuja
jotka Tyttöselläkin olivat kovassa käytössä,
syksy/talvivauvalle tietenkin villasta.

Siksak-myssyt olivat ehdottomat suosikkini,
niitä valmistui pari kappaletta vastasyntyneen kokoisena.
Tyttösellä oli ihan tavallisia villasukkia,
mutta nyt kun olen junasukkia tehnyt muutamat lahjoiksi
on nekin muodostuneet suosikeiksi.
Kauniita ja nopeita tehdä.

Niitäkin siis muutamat - neljä paria.

Nämä kaikki on kudottu ihanan ohuesta ja pehmoisesta 
reumalangasta 2,5 mm puikoilla.

Ja lisää on tulossa, kunhan ehdin tänne laittamaan...

6 kommenttia:

 1. Ihania! Mitä tuo reumalanka on? Ihan uusi tuttavuus minulle. Juuri tilasin tuollaisen myssyn äidiltäni, kun en ollut varma riittääkö omat taidot siihen...

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Nämä myssyt on kyllä ihan parhaita, ei ihme, että ovat niin suosittuja. Malli on kyllä yllätävän helppo ja nopea kutoa. Hukkaisin jo vyötteen mutta siis on saksalaista? täyttä villaa, ihanan ohutta ja pehmeää. Luulisi, että lankakaupoissa tiedettäisiin. Löytyy muutamassa muussakin värissä. Villan lämmöstä pitäisi siis olla apua reumaoireisiin.

  VastaaPoista
 3. Niin suloisia minineuleita :)))

  VastaaPoista
 4. Mun suosikki oli siksakmyssy, mutta se jäi kun löysin vauvan norjalaislakin. ;) Tässä ohje: http://villakeranen.blogspot.fi/2011/02/se-suloinen-norjalaismyssy.html Jos junasukista on ylituotantoa, keräyksiä on menossa joissa juurikin noita kaivataan. Blogissani on vinkkiä lisää. :) Ihania pieniä neuleita, ne on aina niin hellyttäviä.

  VastaaPoista
 5. Kaunis on tuokin malli. Siksak on siitä helppo, että pitää vain laskea kerroksia. Katsotaan, josko ehtisi kutomaan parit tuonnekin... Omat junasukat on hiukan muunneltu alkuperäiestä: jalkuinta lyhennetty, kun muuten niistä tulee ihan valtavat aivan pienelle ja lisäksi teen tiimalasikantapään, kun se vain tuntuu istuvan pieneen jalkaan paremmin.

  VastaaPoista