perjantai 26. helmikuuta 2010

Keltaista



Pupujussikka

Malli: Novita Muksu-extra 2008
Lanka: Novita Samos ja Jive
Puikot: Knit pro 4,5 ja 4 mm

Pupun osat kudoin jo jokin aika sitten ja illalla sain tehtyä tämän vihdoin valmiiksi asti. Tämä on tehty tuota Novitan mallia pohjana käyttäen, aika paljon muunnellen. Halusin tästä vähän tukevamman eli vartalossa Samosta ja Jiveä muissa osissa. Tämä on kooltaan vähän pienempi kuin ohjeessa, koko pituus n. 50cm. Käsien ja jalkojen pituudet muutin summissa vartaloon sopiviksi.

Päässä on täytteenä vanha sukka ja jalkoihin lisäsin fleece-silppua täytteeksi, että saivat vähän muotoa. Ihan hauskat tuli. Silmät ja nenän kirjoin muliinilangalla. Pupu on oikeasti yöpukupussi ja takana sitä varten vetoketju. Tähän ei kyllä kovin isoja yökkäreitä saa piilotettua... Mutta muuten ihan söpö, tykkään!

Tälläisen voisi joskus tehdä toisenkin, mutta Jiveä en kyllä käytä! Sitä oli aivan hirveä kutoa ja vielä kamalempi päätellä lankoja kun se jäi kokoajan jumiin. Kaunis froteemainen pinta siitä kyllä tuli, mutta silti.


Ihan söpö ilme tuli


Kivan pyöreät tassut





Pupujussikalla on jo yksi kaveri, kirpparilta löytynyt Ainu-pupu 2€. Ainupupua olin aikeissa Tyttöselle ostaa, kun se sattui tulemaan kirpparilla vastaan... Ja juuri oikean värisenä!


 


Baktus
Lanka: Silja
Puikot: Knit pro 5mm

Tämä malli ei juuri esittelyjä kaipaa. Ja nyt minäkin sain vihdoin tehtyä omani! Tietysti ihanasta leijonankeltaisesta langasta! Oikea keväthuivi. Tämän väristä huivia kaipasin jo viimekeväänä, mutta oikeanväristä lankaa ei silloin löytynyt. Tähän aioin laittaa vielä hapsut, mutta tälle tuli kokoa niin hyvin, ettei hapsuja tarvitsekkaan laittaa. Tämä on täydellinen juuri näin!




6 kommenttia:

  1. Voi mikä söpönen pupujussi! Ja hieno ihanan keltainen baktus!

    VastaaPoista
  2. Ihana keltainen pupu. Tuli heti pääsiäisfiilikset ;) Meiltä löytyy kanssa kirpparilöytönä tuo punainen Ainu-pupu, sen lisäksi turkoosi ja sininen.

    VastaaPoista
  3. Meiltä löytyy perätti 3 Aino-pupua, sininen, keltsu ja punainen :)
    PS. Kävin kurkkimassa sun huovutettuja tumppuja, joista blogissani mainitsit, näyttävät tosiaan paljon joustavammalta kun mun jäykkis-tumput...

    VastaaPoista
  4. Tuosta kieltämättä tulee jo vähän pääsiäisfiilis ja eihän se enää kaukana ole... =) Ainu-puput on jotenkin ihan "perusleluja" vauvalle/pienelle, voipi olla että meillekin niitä muutama kertyy lisää. Ja tumpuista... Nuo alkuvuonna tehdyt vauvantumput on tehty samalla tavalla, tuli tosi lämpöiset ja pysyy hyvin kädessä kun on pitkä resori.

    VastaaPoista
  5. Ihana pupupupunen ♥


    ja nuo ainun puput on meillä ihan lemppareita, kirpparilta löytyy onneksi tosi hyvin. Kaikista rakkain on sellainen keltainen ja ihan lyttyyn halittu ja pesty :)

    VastaaPoista