tiistai 9. maaliskuuta 2010

Pistoja ristiin

Loppuvuodesta tilasin Käsityötalo Margharetasta ristipistopakkauksen, tarkoituksena tehdä Tyttöselle syntymätaulu. Alunperin suunnittelin tekeväni sen ristiäisiin, mutta enpä sitten ehtinyt...

Pakkaus jäi odottelemaan laatikkoon, ja vähän jo unohtui sinne, kunnes viimeviikolla sen taas muistin. Ja päätin ryhtyä hommiin.





Ja tällainen siitä tuli. Tykkään kovasti! Tähän malliin tykästyin jo muutama vuosi sitten, kun näin sen ensimmäisen kerran. Ja päätin, että jos meille tulee vauva, niin tuollaisen sitten teen. Tämä on yksinkertaisuudessaan kaunis malli, väritkin pidetty kurissa ja sopii sekä tytölle että pojalle.

Tämä valmistui muutamassa illassa. Illat nimenomaan venyivät melko myöhälle, kun tekemiseen jäi niin kovasti koukkuun. Mukava seurata, kun kuva tuli pala palalta esiin. Tämä oli nopea tehtävä, kirjonnan osuus on n.kämmenen kokoinen. Erityisen mukava ja nopea oli kirjoa nuo tekstit.

Malli on niin kaunis, että jätin kaavion itselle talteen, jos vaikka joskus tulisi tehtyä toinenkin taulu...

Aikaisemmin olen tehnyt muutaman isomman ristipistotyön, ihan mukavaa puuhaa ja koukuttavaa! Nyt vain en hetkiin ole tehnyt,kun on ollut kovasti muita töitä listalla.



Tyttönen 4kk



4 kommenttia:

 1. On tosiaan erittäin kaunis ja tyylikäs malli! Ja Tyttönen sai itselleen hienon aarteen!

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunis! Itsekin joskus suunnittelin tuonlaisen tekeväni, mut kummasti on jäänyt...

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla täällä :)
  Tosi kauniita töitä täältä löytyy ja voi miten suloinen pikkuneiti kuvassa, aivan ihana <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis syntymätaulu! Ja söpö tyttönen :)

  VastaaPoista