lauantai 21. marraskuuta 2009

Isäinpäivälahja

Mieheni sai maailman parhaan isäinpäivälahjan: meille kun syntyi isäinpäivänä pikkuruinen prinsessa! Painoa pienellä neidillä oli syntyessä 2720g ja pituutta 47cm. Kyllä vauva vain on suloinen!!!

Neidillä oli hivenen kiire maailmaan, hän kun syntyi ihan omia aikojaan kolme viikkoa etuajassa, hyvä niin, säästyivät vanhemmat kovalta jännittämiseltä, varsinkin näin ensimmäisen kerran ollessa kyseessä. Kaikki sujui kuitenkin onneksi ihan hyvin, niin että samaan touhuun voi ryhtyä myöhemmin uudestaankin... Arki on alkanut pikkuhiljaa sujua, reilu viikko kun ollaan jo oltu kotosalla. Neito on kyllä kovin kiltti, syö ja nukkuu, pieniä hetkiä jaksaa katsella ympärilleen.


Päämääränä oli vielä ennen synnytystä mennä käymään Tampereella käsityömessuilla, mutta neiti päätti toisin. Mutta aivan ihana oli olla kotona tälläinen nyytti kainalossa. Ehtiihän sinne messuille sitten taas ensivuonna. Näitä hetkiä kun ei voita mikään!


Hivenen sormia kuitenkin syhytti, ja kävin "omassa" lankakaupassa shoppaamassa ja täydentämässä varastoja. Siellä kun oli tällä viikolla tarjouspäivät. Lankoja lähti mukaan kaksi kassillista... En ole näin paljon lankoja hetkiin ostanut! Langoista on suunnitteilla jotain vauvalle ja jotain itselle, kun vain ehtisi tekemään... Pikkuhiljaa vauvan unien aikana työt etenee.
Mukaan lähti:
- 6 kerää punasävyistä Nallea
- 3 kerää sateenkariväreissä Nallea, tästä neidolle lämmintä ensitalveksi
- 20 kerää leijonankeltaista Siljaa, aivan täydellinen sävy! Ja vain 1€/ kerä
tästä itselle aurinkoinen keväthuivi ja jotain myös neidolle
- 3 kerää Valo-Annia
Mutta nyt jatketaan vauvantuoksuista elämää ja tikutellaan vähän jos ehditään!

6 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea koko perheelle kauniista pikku neidistä!

  VastaaPoista
 2. Hurjasti onnea suloisen tytön vanhemmille! Messut nyt on joka vuosi, mutta tuo pieni kasvaa niin äkkiä että kannattaa nauttia joka hetkestä. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! Vanhemmat on kyllä kovin onnellisia neitokaisesta! Ja arkikin jo alkaa sujua kun hetki ollaan harjoiteltu.

  VastaaPoista
 4. Onnea kauniista pikkuprinsessasta! Paras isäinpäivälahja kaikista :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hyvät hyssykät! Teillä onkin jo pieni nyytti! Onnea valtavasti!

  En ole löytänyt blogiasi blogilistalta ja listan ulkopuolisia blogeja tulee selattua harvemmin.Siksi myöhäinen sytytykseni.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kiitoksia! Hyvin on arki alkanut ja neiti kasvaa kohisten... :)

  VastaaPoista