torstai 14. tammikuuta 2010

Löytöjä

Tällä viikolla on tullut tehtyä hyviä löytöjä kirppikseltä. Alkuviikosta kävimme tyttösen kanssa vaunulenkillä kurkistamassa omalla kirpparilla ja eilen Kpäässä, kun käytiin työpaikallani vierailulla. Toisinaan ei löydy oikein mitään, mutta nyt tuli ihan hyvä "saalis".


Ekaksi tämä ihana vanhanajan-nalle ja pikkuiset kengät. Nalle oli kirppariostokseksi hieman ehkä kallis, mutta niin ihana ja siisti, etten voinut sitä olla ottamatta. Tämä on vähän isompi kaveri tyttösen vauvalahjaksi saamalle Kasper-nallelle.
Ja nuo kengät, aivan kuin uudet ja maksoivat 2€. Väriltään ihanan viininpunaiset, harmi kun kuvassa väri ei ole alkuunkaan oikea. Näitä ei vielä pitkään aikaan tarvita, mutta kasvaahan se jalka...


Ja nämä ihanat ensikirjat: muumi 1€ ja eläinkirja 0,5€. Eläinkirjassa hauskat kurkistusreiät, joista voi arvata mikä eläin on seuraavaksi. Ja pieni nukke 0,5€, aivan uusi, sopii hyvin pieneen kainaloon. Nukessa oli kangasvartalo tehty kivasti "alusasuksi", eikä vain pelkällä kankaalla niin kuin pehmeävartaloisilla nukeilla yleensä.


Näissä ihanissa kirjoissa käsitellään värejä ja vastakohtia. Kivat kuvat ja paksut sivut. Näitä joskus lainasin kirjastosta töihinkin, nyt löytyi itselle. Maksoivat kyllä 3€/kpl, mutta kunto oli hyvä.

Pupu Tupunat on klassikoita, joita on tullut itsekin pienenä luettua.
Hyvässä kunnossa nämäkin ja 1€/kpl.


Nämä kummatkin 2€/kpl.
Joulukirjat on aina ihania ja Lingrenin kirjat muutenkin. Ja Maikki Harjanteen kirjat omalla tavallaan kiehtovia. Hyvä taapero-kirja.

Minussa kyllä hivenen hamsterin vikaa... Mutta kun edullisesti löytyy hyvää tavaraa. Ja kasvaahan tuo tyttönen kovaa vauhtia ja uutena lastentarvikkeet on aika arvokkaita, varsinkin näin opiskelijaperheelle. Tältä reissulta löytyi tyttöselle lisäksi vielä muutama body ihan kohta pidettäväksi ja ihanat farkut.

Kirjoja on meille hyllyyn jo kertynyt melkoinen kasa, niitä kun olen jo ennen odotusaikaa keräillyt aina kun on tullut vastaan hyväkuntoisia ja halpoja kirjoja. Ihan tulevaisuutta ajatellen ja on niitä ollut kiva töissäkin hyödyntää. Kirjastosta kun tahtoo olla aina lainassa juuri ne kirjat, jota sieltä haluaisi lainata, etenkin "kausikirjat" esim. joulunaikaan, vuodenaikakirjat jne.

Kyllä täällä kokoajan jotain tehdäänkin, välillä enemmän ja välillä vähemmän, riippuu vähän tyttösestä... Hahtuvasta taas tulossa, mikähän tämä mytty mahtaa olla? Toivottavasti pian selviää...

2 kommenttia:

  1. Kivoja kirjoja olet löytänyt :) Ja tuo nalle on ihana!

    VastaaPoista
  2. Hyviä löytöjä tosiaan! Kyllä kirpparit on aina vaan niin kivoja :)

    VastaaPoista