tiistai 26. tammikuuta 2010

Tonni

... ja sata. Sen ja ensimmäisen vuoden kunniaksi olisi tämän blogin ekan arvonnan aika!


Ja arvottavana kaikkien kommentin jättäjien kesken olisi tälläinen setti: siniharmaa vyyhti Teetee Kamenaa ja nuo herkullisen väriset virkkuukoukut, lisäksi mukaan tulee pieni ylläri.

Eli jos haluat mukaan arvontaan jätä kommentti TÄMÄN postauksen kommenttilootaan. Arvontaan on osallistumisaikaa 14.2. asti. Kerro samalla mistä pidät blogissani, missä olisi parannettavaa ja mitä ehkä toivoisit postauksiin. Siis vain viestiä jättämään... =)



Kävimme sunnuntaiajelulla Hämeenkyrössä kirpparilla. Taas tuli tehtyä löytöjä, tässä herkuimmat. Paras löytö olivat nämä punaiset Nokian saappaat kokoa 21 ja hinta 1€! Punaisia saappaita kun ei vaan voinut vastustaa...


Tämä pikkukisu tarttui mukaan, hinta 0,50€.


Ja tämä oli myös aivan pakko ostaa: Tyttöselle täksi ja vielä ensikesänäkin mahtuvat uikkarit, näillä hintaa oli 3€.


Niiskuneidistä vielä lähikuva, kyllä näillä kelpaa polskia!

Lisäksi löytyi Tyttöselle vähän vaatteita, muistipeli ja vähän muutakin, mutta ihan kaikesta en viitsi tänne laittaa kuvaa.


Ja lopuksi vielä eilinen ostos, kun kävimme Tyttösen kanssa vaunuttelemassa (testasimme vaunupussia, hyvin toimi ja oli vaunuihin juuri oikea kokoinen) ja poikkesimme samalla kauppaan. Sinne oli ilmestynyt Novitan kevät-lankoja ja Ticoa oli näin ihanan sävyisenä, että pitihän sitä pari kerää ostaa kokeeksi!

Mukavan tuntuista lankaa, 75% villaa ja 25% polyamidi, puikot 2,5mm. Kiva kun Novitalta on tullut tälläinen vähän ohkaisempi villalanka, itse kun pidän enemmän ohuista langoista. Tästä voisi kokeilla tehdä poikittain neulotun nutun, varmaan tulee hauskat raidat ja pirteä takki.


Tässä näkee värit paremmin, aivan IHANA! Positiivista on se, että jätin oikeat herkut kauppaan ja tyydyin tähän lankaherkkuun...=) Näin pitäisi tehdä aina...

Nyt täytyy kyllä jatkaa hommia, viimepäivinä on ollut kovasti inspiraatiota tehdä ja nyt on monta työtä kesken. =)

Jättäkäähän viestiä ja Onnea arvontaan!

17 kommenttia:

  1. tottahan minä tähän osallistun:) minä pidän kaikista, neulomuksesi ovat niin kauniita, että:)

    VastaaPoista
  2. Onnea ensimmäisestä tonnista! Toki osallistun arvontaan :)

    Tykkään lueskella kaikkia postauksiasi, just hyvä :)

    VastaaPoista
  3. Sinulla on kyllä ihania käsitöitä ja "löytöjä"
    miulla on sinun tyttösen kans samanikänen poika,Joten hauska senkin puolesta seurailla blogiasi ;)

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti mukana! Onnea kävijöistä! Tykkään eniten käsitöistäsi. Varsinkin tuo viimeisin oli NIIN ihana!

    VastaaPoista
  5. MUkaan arvontaan. Taitaa olla ensimmäinen kertani täällä, mutta tulen toistekkin. NUo saappaat on ihanat, meillä oli lapsilla noita ja nyt jo tyttärenlapsilla oli käytössä yhdet 18 numeroiset, joita säilytin muistona.

    VastaaPoista
  6. ihanat kumpparit <3 ja pidän blogistasi sellaisena kuin se on, osallistun arvontaan mielelläni.

    VastaaPoista
  7. Arvonnat ovat kivoja! tottakai osallistun mukaan. Käsityösi ovat kauniita, muistan lukeneeni blogiasi ensi kertaa kun bloggasit ruskean-keltaisesta lapsen haalarista. Vetoketjun toteutus on jäänyt mieleen ja jos joskus haalaria neulon aion kokeilla vastaavaa :)

    VastaaPoista
  8. Totta kai mukana arvonnassa :)
    Käyn todella usein lukemassa blogiasi, vaikka en muista kovin usein kommntoida. Ihannoin sinun käsitöitäsi, ne ovat niin upeita. Miten sinä ehdit pienen vauvan kanssa neulomaan.

    VastaaPoista
  9. Minäkin mukaan arvontaan!

    Meiltäkin löytyy tyttösi ikätoveri, joten koukussa olen kurkistelemaan, mitä ihanaa olet taas pikkuisellesi neulonut. Tuo vaunupesä on mainio!

    VastaaPoista
  10. Minä myös arvontaan, tykkään virkata ennemmin kuin kutoa ja nuo koukut näyttää ihan täydellisen söpöiltä ♥

    Ihana löytö nuo punaiset kumpparit ja edellisen postauksen vaunupesä näytti todella lämpöiseltä ♥

    VastaaPoista
  11. Niin ja tykkään kyllä blogistasi ihan tälläisenään :)

    VastaaPoista
  12. Minä myös mukaan arvontaan :o) Ekaa kertaa vierailin ja tykästyin, lisään blogilistalleni. Postaukset on ihania ja erityisesti tykkään lukea toisten kirppislöydöistä. Itse en osaa käsin tehdä mitään, mut pyydän jos mummu opettaisi virkkaamaan ;)

    VastaaPoista
  13. Ensimmäistä kertaa löydin blogiisi ja nappaan kyllä tämän listaani! Ihania löytöjä sulle, kumpparit ja tuo lelu ihan huippusöpöjä :)

    Niin ja osallistun toki arvontaakin. Juuri eilen ihastelin noita virkkuukoukkuja jonkun lehden sivuilla.

    VastaaPoista
  14. Kiitoksia kommenteista! Arvonta-aika vielä jatkuu. Minustakin on kiva käydä seurailemassa Tyttösen ikätovereiden touhuja ja muutenkin lapsiperheen arkea, käsityöt tietysti aina kiinnostaa!

    Marjaana: Meidän Tyttö on kova nukkumaan ja unien aikana tulee aina värkättyä jotakin. Ei vaan malta olla tekemättä, koko ikäni kun oikeastaan olen tottunut käsilläni tekemään. Se on vain luontainen tarve. Ja ihanahan tuolle Tyttöselle on kaikkea tehdä, pienet neuleet lisäksi valmistuvat niin nopeasti. =)

    VastaaPoista
  15. Ja vielä Haidi: Minutkin on mummo opettanut pienenä virkkaamaan ja kutomaan, toinen mummo vähän ompelemaan. Mummo jaksoi kyllä olla kärsivällinen minua opettaessaan, Kiitos siitä!

    VastaaPoista
  16. Käyn aina välillä kurkkimassa mitä kivaa täällä on. Tykkään kovasti ja kaikkia ihania inspiksiä saa sinun töistäsi! :)

    VastaaPoista
  17. Että ehdinkin vielä just ja just osallistumaan näin ihanaan arvontaan! Mielestäni on kiva just sellainen "vähän kaikkea" blogi; omalla tyylillä kun jatkaat, niin tuskin kukan lukijoista pahastuu :)
    Miä ainakin taidan tulla toistekkin!

    VastaaPoista