maanantai 11. tammikuuta 2010

Ristiäiset

Alkuvuosi on hurahtahtanut nopeasti Ristiäisiä järjestäessä. Monenlaista puuhaa on riittänyt vauvanhoidon lisäksi. Yllättävän paljon tekemistä, vaikka juhlissa olikin vain ihan lähipiiri, mutta olivathan nämä tyttösen ensimmäiset omat juhlat!


Sofia
Tyttönen sai kasteessa nimekseen Sofia, nimi josta molemmat vanhemmat pitivät. Tyttönen hieman ennen kastamista hermostui, kun oli nälkä, mutta itse kastetilaisuus sujui hienosti. Tyttönen nukkui nätisti koko toimituksen ajan kuten kuvasta näkyy.


Kastemekkona tyttösellä oli kaunis virkattu puku, jonka minun tätini on tehnyt aikanaan minua varten. Sen verran pukua muutin, että ostin uudet satiiniset nauhat ja ompelin uudelleen kiinni vaaleanpunaisen alusmekon, minun jälkeeni kun tällä on kastettu kolme poikaa.

Tyttöllä oli juhlissa "kakkosmekkona" jo aikaisemmin tekemäni valkoinen mekko, siihen lisäsin vain pinkin nauhan helmaan ja tein uudet "juhlakengät". Nätti oli tämäkin asu, mutta juhlan tohinassa tästä asusta unohtui ottaa kuva, harmi.

Kaikenkaikkiaan olivat kyllä onnistuneet juhlat, vanhemmat tyytyväisiä ja isovanhemmat sekä kummit ihan tohkeissaan. Ja olipa juhlissa mukana myös tyttösen Isovaari.


Täällä taas jatketaan väkerryksiä, nyt ehtii taas vähän paremmin tehdä kun on juhlat ohi ja arki alkaa... =)

4 kommenttia:

 1. Kaunis nimi tuli tytölle :) Ja kaunis on mekkokin!

  VastaaPoista
 2. Ihana nimi ihanalle tyttöselle! Voi että tuon vauvan tuoksun voi melkeen haistaa tänne asti :) Luin sun blogin alusta loppuun ja siis aivan mielettömän ihania on nuo tekemäsi jutut! Etenkin nuo upeat neuleet, unipussit ja tossut...NAM!!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis nimi ja suloinen tyttö mekossaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo Nokian punaiset kumpparit, et myis minulle?? ;) -Hanna- :)

  VastaaPoista