maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulunviettoa

Niin ne Joulunpyhät vierähtivät nopeasti... Tyttönen vietti ensimmäistä Jouluaan, lähinnä syöden ja nukkuen. Aattona olimme Miehen kotona, söimme hyvin ja illalla pelailimme porukalla Monopolia. Joulupukkikin ehti piipahtamaan ja toi vallan mieleisiä lahjoja.


Tyttönen Joulutunnelmissa


Mieheltä sain tämän ihanan Silta-Muumi-tyynyliinan. Minä kiinnitin ensimmäisenä tuohon onkijaan (mies kun harrastaa kalastusta), mutta Mies oli ostanut tämän noiden sillalla istujien vuoksi.


Hyvin oli Mies kuunnellut: tätä Tilda-kirjaa olen toivonut pitkään itselleni ja nyt sen sitten sain! Kummityttöni muisti meidän perhettä tuolla ihanalla Nalle Puh-kirjalla. Sitä lueskellaan varmasti, sitten kun Tyttö kasvaa isommaksi.


Ja lisää mieluista ja aina niin tarpeellista... Neljä kerää Nalle-lankaa, sävynä kaunis luumu/ruskea, riippuen valaistuksesta. Tästä syntyy varmaankin jotain Neidolle ensitalveksi...Tähän ihastuin heti kun kaupassa näin: Arabian Joulumuki 2009. Niin minun näköiseni...Ja vieläkin Mieheltä... "Superskooli" ja marmorikynttilä.

Aivan ihania lahjoja sain, käyttöön tulevat kovasti kaikki! Ja vauva sai myös kovasti ihania pehmeitä paketteja. Miestä lahjoin pilkki/kelluntahaalarilla, nyt on sitten tarkenee järvellä ja pysyy pinnalla, vaikkei heikoille jäille ole kyllä mitään asiaa, mutta varmuuden vuoksi!


Sitten vielä tälläiset ihanuudet, Nukenvaunut, jotka löysin kun Tapaninpäivänä seikkailin Huutonetissä! Ja eilen vieläpä sain ne itselleni huudettua, oli aivan pakko! Kohtuullisella hinnalla vielä lähtivät. Vielä vie kauan ennen kuin Tyttönen tälläisiä tarvitsee, mutta olivat niin ihanat ja ovat paljon kestävämmät kuin nämä nykyisin myynnissä olevat. Ja todella siistikuntoiset! Kyllä sitten kelpaa leikkiä!!!

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!!!

3 kommenttia:

 1. Hienoja lahjoja olet saanut! Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Suloinen pieni tonttutyttö, tekemäsi punainen neule on kaunis! Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Nuken vaunut näyttävät samanlaisilta kuin minulla oli lapsena. Nyt olen purkanut vaunut osiin tarkoituksena vaihtaa kankaat, mutta keskeneräisenä työ vaan odottelee..

  Kauniin väristä tuo lanka :)

  VastaaPoista